About me

  Totul a început într-o zi de vară … glumesc chiar nu îmi amintesc ce anotimp a fost dar îmi amintesc acel sentiment când am făcut prima fotografie cred că cunoasteti și voi acel sentiment că și prima dragoste sau prima masina  te marchează pe o viață.

Ca în oricare domeniu ai nevoie să studiezi și mai ales să pui în practică ce ai studiat ca să poți avea rezultate și asta am făcut și eu, am încercat să profit de fiecare ocazie să acumulez cât mai multe informații.

    Cu cât am studiat mai mult am realizat că fotografiile înseamnă mai mult decât o simplă imagine, prin fotografii putem arhiva un moment important din viața unui om ca generațiile viitoare să poată avea parte de acele trăiri unice. Imaginațivă cum ar fii Facebook fără fotografii… dar nu insistați prea tare că nu vreau să visați urât acuma mai pe serios fotografiile sunt după părerea mea cel mai bun mod de a reda vizual un gând sau un sentiment.

    Parcusul meu de dezvoltare ca fotograf a fost pe mai multe etape, nu le înșir acuma pe toate că nu vreau să adormiți, am să scriu câteva cuvinte despre etapa actuală, când a venit momentu să aleg stilul de fotografii pe care doresc să le fac și să studiez eu am ales să devin  fotograf de evenimente.

   Pentru cei care se întreabă în ce constă acest lucru sigur v-ați întâlnit la diferitele evenimente la care ați participat cu acei oameni care purtau niste „briz-brizuri” mari la gât care credeți-mă nu sunt cele mai ușoare, vă urmăreau fiecare miscare din umbră ca un ninja și pe lângă asta sunt  foarte stresanți și pretențioși mereu vă cer să zâmbiți.

 Până la data la care voi citiți aceste randuri, am acumulat o experiență în acest domeniu încât să mă pot duce cu încredere la orice tip de eveniment și stiu că voi reuși să fac față oricărei provocări.

    Pentru cei care se gândesc să opteze pentru serviciile mele de fotograf la cel mai importatnt moment din viața lor pot să dau asigurări că seriozitate, calitate și punctualitatea la mine nu se negociază și în momentu în care o să vă uitați peste fotografiile primite nu o să fie doar imagini simple o să retrăiți fiecare stare din ziua respectivă imagine cu imagine.

            „Legendele spun că fotografiile fură sufletul oameniilor. Eu, ca fotograf, dau suflet fotografiilor.”

fotograf de nunta satu mare, fotograf profesionist satu mare, fotograf nunta, fotograf profesionist, fotograf evenimente, fotograf evenimente satu mare, fotograf majorat, fotograf botez, fotograf majorat satu mare, fotograf botez satu mare